AC ESTATES Ltd.

Tuesday 27 April 2010

Kako kupiti stanovanje ali vile v Franciji, Italiji in Grčiji

Kljub dejstvu, da je cene v Španiji, Italiji in Grčiji, kot je, res, in življenjski standard precej višji od Turčije ali Bolgarije, je sredozemski obali vedno uživala z našimi rojaki v veliko povpraševanje.

Kako kupiti stanovanje ali vile v Španiji, Italiji in Grčiji še vedno v sončnem držav - držav članic EU, je smiselno, ne samo sprostiti, ampak tudi za učenje in delo, poročila NEWSru, nudi strokovno svetovanje na nepremičninskem trgu v teh državah.

Exclusive Luxury Villa in Orvieto (Umbria - Italy). - 6.000.000 €

Španiji izbira nepremičnin tu je velik in zelo raznolika. Poleg tega lahko tujci razmeroma lahek zaslužiti hipoteko. Poleg tega, pod ugodnimi pogoji.

V Španiji, rekordno nizko za evropske obrestne mere - le 6% na leto, in se lahko denar ustvarite do 30 let. Hkrati pridobiti stanovanjske takoj postane last kupca, in ne obdrži banka do posojil, kot je to pogosto dogaja v drugih državah.

Cene nepremičnin v večini sončnih evropski državi nenehno narašča, vendar tudi ta ni odvrnila veliko kupcev. Na prvem mestu, saj je kljub hitri rasti, še vedno nižja kot v mnogih evropskih državah.

Povprečni strošek na kvadratni meter stanovanj v državi, v trenutku, ko je 2,4 tisoč EUR. Apartmaji v mirnem mestu ob morju na tretjem obala je mogoče kupiti za 1,5 evrov na kvadratni thousand. In v Madridu, Barceloni, cene so v Moskvi - 6-7 tisoč evrov na kvadratni 1. meter .

Izbira mesta za nakup nepremičnine v Italiji, nenavadno veliko: lahko je Sardinija, Sicilija, Rim, Neapelj, Firence, Milano, kot tudi alpskih letovišč ali majhnih mest ob morju.

"Za tiste, ki raje zgodbo bolje odločijo za nepremičnine, v severnih regijah, - generalni direktor Agencije za Real Estate Alla Zotov. - Ima veliko kulturnih vrednot, spomenikov in muzejev. Ampak nekdo bolj primerni jugu države, nizajo majhna mesta.

V drugem primeru pa bo izbira nekoliko širše, v resnici v zgodovinskem delu večina zgradb kulturnega pomena, in to pomeni, da bodo stroški bistveno dražje in zahtevajo ustrezno oskrbo, ki je tudi stanejo precej peni.

Znamka premoženja v Italiji - ni bilo enostavno. Vsi dokumenti in postopki prodaje bodo le v italijanščini, tako da brez pomoči rusko govorečih odvetnika ne more storiti, tudi če veš jezik.

Cena širjenja hiš in stanovanj v tej državi zelo visoka - 2,5-8,9 thousand evrov na kvadratni meter, odvisno od lokacije in razred predmeta. Imajo lepo lastnost sekundarnem trgu Italijanski nepremičnin je dejstvo, da pred registracijo vrednostnih papirjev z lastnikom lahko barantajo za svoj najljubši predmet. To je precej pogosta, za Italijo, v mnogih primerih, lahko kupec ceno znižala za 5-10%.

Grški nepremičninski trg ni ponaša veliko število novih zgradb, večinoma je to sekundarna stanovanja. Apartmaji v apartmaju kompleksi, ki so večinoma zgrajene v velikih mestih, kot za obalna območja, in tam vodijo majhne vile in hiše.

"Ko govorimo o ceni grškega hiš je precej težko - specialist trg nepremičnin Maria Sorkin. - Stavbe v bližini morja - je kos tehnike, ki se ne meri v kvadratnih metrih. Vsak predmet je edinstven in ima svoj zgodovinski preteklosti, tako da so cene znotraj območja je lahko zelo različna.

Na primer, tipična hiša mesto v prvi vrstici na območju polotoka Kasandra od 80 kvadratnih metrov stroški približno 200 tisoč evrov, in dolgo časa, saj je novo vilo na istem področju, površino 200 kvadratnih metrov, bo stal 1,6 milijona evrov. In obe ti zneski veljajo. Igra vlogo kakovosti plaže, pogled z balkona, prestiž letovišče vasi in, seveda, zgodovinski del zemlje, na katerem objekt ".

Glede pravne potrditve strani prodaje v Grčiji, vsi stroški so kupec prevzame. V tej državi se bo davka na nepremičnine se zaračuna pavšalni znesek v višini 1% od zemljišč stroški projekta. V prihodnosti, kupci čakajo na letno plačilo davka na lastništvo nepremičnin.

V povprečju, se ta znesek giblje med 300-1 tisoč evrov. Omembe vredno je, da v Grčiji posest nepremičnine ne daje pravice do prebivanja dovoljenje, na primer v Črni gori. To bo bodisi morali odpreti podjetje v državi, ali za izvedbo investicijskih dejavnosti, ali, da pokažejo svoje dohodke, dovolj za popolno skrbijo zase in za njihove družine v drugi državi.

VIR: realt5000.com

No comments: