AC ESTATES Ltd.

Tuesday 7 June 2011

Na strehi sveta

Za ljudi v mestih je terasa pogosto edini zasebni prostor pod odprtim nebom. Še posebej pa to velja za velemesta, kakršno je New York. V prispevku predstavljamo čudovito teraso z ene od tamkajšnjih streh.

Tisti, ki si zmorejo privoščiti balkon ali teraso, jo nemalokrat tudi uredijo razkošno. Ena takih je terasa s fotografij, posnetih na eni od streh v New Yorku.

Terasa pa ni le prijetna za bivanje na prostem, pač je tudi lepa na oko. K čemur prav gotovo prispeva les, ki pokriva skorajda vso teraso.

V kombinaciji z opečnatim zidom so ustvarili prijetno in umirjeno vzdušje, ki ga na poseben način dopolnjuje bakrena obroba, prevlečena z zelenim volkom.

Lesena terasa v New Yorku - 4

(Foto: captivatist.com)

V tej umirjeni podobi je svoje mesto dobilo pohištvo francoskega oblikovalca Philippa Starcka. Izbrano pohištvo je v prostor umeščeno na podoben način, kot bi šlo za notranjo ureditev.

K neobičajni podobi terase in nenavadnemu vzdušju na terasi prispeva tudi predimenzionirana svetilka. Zunanja svetilka iz kolekcije urbanega pohištva proizvajalca Dedon je prav tako kreacija P. Starcka.

Pri vsem tem nikakor ne gre spregledati še ene dodane vrednosti te razkošne terase – čudovit razgled na eno od svetovnih velemest!

Navdušujoče!

Lesena terasa v New Yorku - 2

(Foto: captivatist.com)

Lesena terasa v New Yorku - 3

(Foto: captivatist.com)

vir: dominvrt.si

No comments: