AC ESTATES Ltd.

Tuesday 4 January 2011

NOVO pri AC ESTATES ! Notranja oprema, design in arhitektura

V želji po popolni storitvi za naše stranke smo se pri AC ESTATES odločili ponuditi tudi celotno ponudbo notranje opreme, designa ter Art dekoracije za Vas. Ponujamo Vam najboljšo kvaliteto okusnega italjanskaga designa, izbor najboljših svetovnih blagovnih znamk opreme (IPE Cavalli, FRANCOCECCOTTI, FENDI ... ) oz. unikatno pohištvo po Vaših željah, kreirano in izdelano le za Vas.

Pri AC ESTATES se zavedamo pomembnosti lastnega stila ter okusa za design.

Oprema (Notranja in zunanja oprema, dodatki za dom ...)

Zaradi možnosti ponudbe različnih cenovnih rangov opreme, lahko zadovoljimo tako Vas, ki si želite le delni pridih ali osvežitev doma, do Vas, ki si želite popolnoma novo podobo doma z lastnim podpisom na okusno izdelani opremi italijanskega designerja. Slednje je primerno tudi za opremljanje hotelov, pisarn, restavracij, barov, knjižnic, gledališč, ipd.

Skupaj z našim partnerjem, podjetjem Habitat Italiana iz Brescie (Ita), Vam lahko ponudimo pester izbor že uveljevljenih blagovnih znamk notranje opreme ali Vam ponudimo popolno rekonstrukcijo objekta kakor tudi arhitekturno zasnovo na najvišji ravni. Ponudimo lahko celotno paleto proizvodov in storitev, kot so: notranje in zunanje pohištvo, kuhinje, kopalnice, tlaki (keramika, kamen, parketi), preproge, zavese, senčila, dodatki za dom in svetovanje ter izvedba pri projektiranju notranjosti ter okolice. Kontaktirajte nas in se prepričajte sami.


Art dekor (Freske, poslikave, umetnostna dekoracija prostorov, pozlatitve, restavriranje, imitacije ... )

Nikakor nismo pozabili na Vas, ki Vam je blizu umetnost. Ekskluzivno Vam nudimo storitve priznanega slovenskega umetnika dekoracije Tonija Hamler. Šolanja v Italiji, Franciji, Nemčiji, Avstriji, Rusiji pričajo o predanosti, sofisticiranosti umetnika, ki še ni rekel zadnje besede; ravno nasprotno, njegov čas, kjub vsem stvaritvam šele prihaja. Pod okriljem velikih svetovnih mojstrov, kot so Christian Wahl, Rainer Maria Latzke, Eldar Zejnalov in drugih velikih umetnikov, si je v rosnih začetkih pridobival prve izkušnje "na terenu."

Toni Hamler je z enim stavkom utelešenje umetniškega duha, ki pušča svoje sledi, kjerkoli se pojavi. Toni Hamler je v svoji dolgoletni praksi med drugim deloval na mnogih objektih, ki po svoji arhitekturni, namenski in kulturni rabi zahtevajo maksimalno občutljivost ter multidisciplinaren pristop. Med zahtevnejše projekte, kjer kraljuje Toni s svojimi veščinami in znanjem lahko poleg vsega ostalega prištejemo dela na rezidencah, vilah ter v avionski in ladijski industriji, kjer se v polni meri udejanjajo Tonijevi talenti in sposobnosti.







Toni Hamler se lahko pohvali z izredenim talentom uporabe naslednjih tehnik: Fresco master, Fresco in seko, Poslikave, Kipi in reliefi, Iluzijsko slikanje, Restavratorstvo (Figure, Objekti, Vrata, Pohištvo...), Imitacije (Granit, Kamen, Les, Marmor ...), Pozlatitve, Štukaterstvo, Art in dekor (Stucco veneziano, Metal efekt, Patiniranje, Tropski svet, Motivni mozaik, Lazur tehnike...), Steklo, Tapete (Klasične, Moderne, Fototapete, Bombažne tapete, Sicilij Tapete ...) in več.

Za predstavitveni katalog povprašajte na: info@acestates.eu

Vrhunska notranja in zunanja oprema priznanih blagovnih znamk.

No comments: