AC ESTATES Ltd.

Monday 21 June 2010

Vila Urbana prednost udobja v centru Ljubljane

Nadstandardna lokacija, gradnja in visoka kultura bivanja ...

Z umestitvijo v neposredni center Ljubljane in hkrati zeleno okolje nadstandardni objekt Vila Urbana združuje vse prednosti prometne in mestne infrastrukture ter mirnega, zelenega okolja.



Pridih umetnosti in lepote Vili Urbani dajejo tudi unikatni mozaiki Marka Rupnika, ki se v glavnem in obeh stranskih hallih dvigujejo kar 24 metrov visoko.

Vila Urbana, projekt podjetja Kranjska investicijska družba , d. o. o., vsekakor ni povprečna. Od drugih se loči po nadstandardni lokaciji, gradnji in visoki kulturi bivanja, ki jo ponuja svojim stanovalcem in poslovnim uporabnikom. Njena posebnost je tudi velika energetska učinkovitost - v okviru projekta OPET Slovenija, ki ga med drugim podpirajo evropska komisija, ministrstvo za okolje in prostor , Agencija za učinkovito rabo energije in ministrstvo za gospodarstvo , se je objekt Vila Urbana uvrstil v razred energetsko najbolj varčnih gradenj.

Za tiste, ki vedo, kaj hočejo

Vila Urbana odgovarja na potrebe aktivnega posameznika, ki si želi funkcionalnega, estetskega in visokokakovostnega domovanja, hkrati pa potrebuje tudi mirno, zeleno okolje, ki mu omogoča sprostitev in telesno vadbo. Z umeščenostjo v center slovenske metropole, neposrednim dostopom do ljubljanske tržnice in prometne infrastrukture Vila Urbana ponuja takojšen dostop do mestnega utripa. Na drugi strani objekt obdaja visok drevored z neposredno bližino sprehajalnih poti in rekreativnih površin, zanemariti pa ne smemo niti edinstvenega razgleda na Ljubljanski grad.

Udobje in funkcionalnost

Prestižno lokacijo dopolnjujeta visokokakovostna gradnja in arhitektura, ki združujeta funkcionalnost s čutom za estetiko. Boris Podrecca, priznani arhitekt, ki ga nekateri imenujejo kar vizionar, je pri zasnovi stanovanjsko-poslovnega objekta upošteval potrebe aktivnega in zaposlenega posameznika.

Udobje bivanja je nadgradil s svojim nezmotljivim čutom za harmonijo barv, svetlobe in detajlov. Pridih umetnosti in lepote objektu med Ljubljanico in grajskim hribom podarjajo tudi unikatni mozaiki Marka Rupnika, ki se v glavnem in obeh stranskih hallih dvigujejo kar 24 metrov visoko.

Stanovanjski in poslovni prostori

Objekt Vila Urbana poleg stanovanjskega dela ponuja tudi poslovno središče, ki je namenjeno pisarniški in trgovski dejavnosti. V pritličju se razteza medicinski center na 1.200 kvadratnih metrih, na voljo pa je tudi posebna parkirna hiša za obiskovalce in zaposlene. Cena poslovnih prostorov je tri tisoč evrov za kvadratni meter, pri čemer so na voljo različne velikosti.

Udobje ponuja tudi stanovanjski del z 248 parkirnimi mesti. Na voljo sta dva tipa stanovanj v objektih Vila Urbana I in Vila Urbana II in Kapiteljski hiši, in sicer dvo- ali trisobna. Cena stanovanj se z vključenim DDV giblje od 286 tisoč evrov dalje, morebitni kupci pa lahko izbirajo med stanovanji velikosti 57 do 134 kvadratnih metrov.

Nadstandarden vile v Sloveniji ! tukaj

Vir: Finance.si

No comments: