AC ESTATES Ltd.

Monday 23 April 2012

Gorenje v masovno prodajo nepremičnin - NEPREMIČNINE INVESTICIJE

NEPREMIČNINE MARIBOR

V Ljubljani naprodaj zemljišče s pripadajočimi objekti v vrednosti 11 milijonov evrov.

Velenjski prodajalec bele tehnike pod vodstvom Franja Bobinaca v okviru dezinvestiranja, ki so ga začeli izvajati lani, prodaja nepremičnine in objekte. Poleg nepremičnin v Sloveniji prodajamo tudi poslovno nepotrebne nepremičnine v tujini, so danes povedali v Gorenju , ki je v soboto objavilo razpis za dezinvestiranje v višini okoli 35 milijonov evrov.

V Ljubljani Gorenje GTI tako prodaja poslovni distribucijski center na Brnčičevi ulici s pripadajočim zemljiščem v vrednosti 10,3 milijona evrov, Gorenje pa prodaja zemljišče s pripadajočimi objekti tudi na Magistrovi 1 v vrednosti 11 milijonov evrov.

Kompleks v Šoštanju vreden 3,3 milijona evrov

V Šoštanju Gorenje Notranja oprema prodaja proizvodno - poslovni kompleks, katerega prodajna cena je 3,3 milijona evrov, Gorenje pa prodaja stavbno zemljišče v vrednosti 350 tisoč evrov. V Rogatcu Gorenje za 580 tisoč evrov prodaja stavbno zemljišče, v Trbovljah pa Gorenje Surovina prodaja stavbno zemljišče v vrednosti 525 tisoč evrov.

V Novi Gorici Gorenje Surovina za milijon evrov prodaja poslovno zgradbo s pripadajočim zemljiščem, prav tako je naprodaj poslovna stavba na Ptuju, in sicer za 600.000 evrov. V Kopru za 1,5 milijona evrov prodajajo poslovno zgradbo z zemljiščem, v Struževem pri Kranju je naprodaj zemljišče za 1,7 milijona evrov, v Kranju pa poslovna stavba s pripadajočim zemljiščem za milijon evrov.

Poslovna stavba v Ljubljani vredna 2,5 milijona evrov

Gorenje Surovina v Ljubljani prodaja tudi poslovno zgradbo s pripadajočim stavbnim zemljiščem v vrednosti 2,5 milijona evrov. Gorenje pa v Vinici prodaja še dve enosobni stanovanji v vrednosti 33 tisoč oziroma 25 tisoč evrov.

Vir: Finance, Gospodarstvo, STA


NEPREMIČNINE MARIBOR

No comments: