AC ESTATES Ltd.

Monday 23 April 2012

Španci jih niso zadovoljili- NEPREMIČNINE INVESTICIJE

NEPREMIČNINE MARIBOR

Obisk. Megalomanski hoteli in koncept španske verige za Izolo niso primerni.

Za zaprtimi vrati so se včeraj z občinskimi svetniki srečali predstavniki španske turistične verige Melia Hotels International. V Izoli so pred časom že bili in si ogledali območje, ki se jim zdi zanimivo.

"Zdaj so želeli svoje ugotovitve predstaviti županu, a se je Igor Kolenc odločil, da se z njimi ne bo pogovarjal sam, temveč skupaj s svetniki," razlagajo na občini.

V Izolo je včeraj na vabilo lastnikov parcel, ki jih predstavlja Janez Zemljarič, prišel Luis Ramos, regionalni direktor hotelske verige.

Najprej izkoristiti obstoječe

"Španci bi hotele, če jih bo kdo v Izoli res zgradil, le upravljali. Njihov koncept pa za Izolo ni sprejemljiv; hotele imajo namreč odprte le od tri do štiri mesece na leto. Prav tako za kraj niso primerni megalomanski hoteli s po več sto sobami.

In sploh – najprej je treba zagotoviti boljšo izkoriščenost obstoječih turističnih zmogljivosti. Preden se gradi, naj se ve, za koga se bo sploh gradilo in kaj se bo temu ponudilo," smo po pogovoru slišali od svetnikov, ki ne želijo biti imenovani.

Sogovorniki ocenjujejo, da se želijo lastniki zemljišč, do katerih so se dokopali v predkriznih časih, zdaj na vse pretege znebiti svoje naložbe.

Vir: Zurnal24.si, Suzana Kos


NEPREMIČNINE MARIBOR

No comments: